KIDDOES


Aprendre una llengua des de ben petits és la millor opció. Vine a conèixer el nostre projecte.

Veure més!

REFORÇ ESCOLAR


Digues què necessites i nosaltres t’ho proporcionarem. Classes de reforç a tots els nivells: primària, ESO, batxillerat, universitat, exàmens oficials. Grups reduïts!

Veure més!

EXTRAESCOLARS


Diferents propostes per a les escoles, AMPES... Servei d’extraescolars a les tardes: anglès, francès, alemany. Servei d’extraescolars als migdies per a infantil, primària i ESO de 14.00 a 14.45h. o bé de 13.15 a 14.00h.

Veure més!

PREPARACIÓ EXÀMENS OFICIALS


Els títols que certifiquen el nostre nivell d'anglès són cada vegada més necessaris. Els resultats dels nostres alumnes ens avalen. Et preparem per a qualsevol tipus de certificació: exàmens de Cambridge (KET, PET, FIRST...), exàmens de l'escola oficial d'idiomes, etc.

Veure més!

SERVEIS A EMPRESES


Classes a la teva empresa per a grups, classes a les nostres acadèmies, grups de conversa, anglès comercial... siguin quines siguin les necessitats de la teva empresa, nosaltres et proporcionarem el que necessites.

Veure més!

CLASSES CONVERSA


Parlar, parlar, parlar, la millor manera d’aprendre un idioma és utilitzant-lo. Vine a les classes de conversa, amb o sense professors natius. Parlarem d’economia, actualitat, esports, viatges...

Veure més!

ROBÒTICA EDUCATIVA EN ANGLÈS


Vine a AIM i entra de ple al món de la robòtica per a nens. T'ho passaràs bé alhora que fas anglès.

Veure més!

SUMMER HOLIDAYS


I què faig aquest estiu? Des d’AIM s’organitzen viatges en petit grup acompanyats pels nostres professors. També t’informem de les diverses possibilitats a l’hora de viatjar a l’estranger.

Veure més!

OPOSICIONS


Preparació per a les oposicions de cos de mestres 18-19.

Veure més!

SERVEIS INTENSIUS


L’estiu, l’hivern , les vacances , en general, són un molt bon moment per començar, ampliar, reforçar i practicar un idioma. Et fem diferents propostes cada any durant els mesos de juliol, agost i 1/2 setembre, desembre i gener i març/abril.

Veure més!

BLOCS (Classes a mida)


La teva realitat quotidiana és especial? És difícil poder compartir classes amb altres grups? Necessites flexibilitat horària per a les teves classes? Nosaltres et podem ajudar. Contracta un nombre determinat d'hores de classe, tria lloc i hora i tindràs a la teva disposició un dels nostres professors.

Veure més!

IOGA EN ANGLÈS

 

El ioga és una disciplina que treballa ment i cos a parts iguals. De fet, regula la relació entre ambdós i aporta un major control sobre nosaltres mateixos.

Durant els últims anys s’han comprovat els múltiples beneficis que comporta practicar-lo. I el ioga per a infants és exactament el mateix! O fins i tot els pot ajudar encara més.

Veure més!